E-mail R. Harmsen aan CDA Publieksvoorlichting,

Verzonden: Fri Mar 07 10:08:25 2008

16:35 5-3-2008 +0100, CDA Publieksvoorlichting:
>Geachte heer Harmsen,
>
>Hartelijk dank voor uw mail.
> [...]
>Hieronder stuur ik u info over de rijksrecherche.
> [...]

Ik ben met uw antwoord uiterst ontevreden. U gaat helemaal niet op mijn punten in, u maakt de indruk niet te begrijpen of niet te willen begrijpen waar het me om gaat, en u heeft kennelijk de artikelen over de Deventer moordzaak op mijn website nog altijd niet gelezen of niet begrepen.

Ik heb momenteel door drukke werkaamheden niet de tijd om op uw huidige antwoord in te gaan, maar ik overweeg dat in de loop van de komende week wel te doen. Dat zal dan in de vorm van een nieuw artikel op mijn website zijn. Ik zie nu al aankomen dat dit artikel helaas wederom een nogal ongunstig beeld van de partij 'CDA' zal moeten schetsen, want nogmaals, ik ben met uw antwoord erg ontevreden. En dat is, zoals u kunt weten als u http://rudhar.com/politics/devmrdzk/2071118.htm hebt gelezen, niet de eerste keer.

In een poging de discussie wat constructiever te maken, stel ik voor dat u mijn bericht van 28-2-2008 om 09:31 (hieronder aangehaald) nog eens opnieuw leest, en dan met een nieuwe reactie komt, waarin u nu eens wél inhoudelijk op mijn punten in gaat.

Oorspronkelijk e-mailbericht:
------------------------
hyperlink.

--
Ruud Harmsen
http://rudhar.com