Marie Claire, de 1e dochter van Juliana

Ontvangen e-mail

Op , 11 dagen na mijn verbanning van KLOL, ontving ik om 06:15:23 -0700 (PDT) tot mijn verrassing een e-mail van Micha Kat. In Nederland was het toen 15:15B.

Het was een CC (kopie conform) van een e-mail aan iemand anders, kennelijk de onderhouder van de site Wistudat.info, die iets had ingetikt in Kats reactieformulier.

Vermoedelijk was dat een reactie op een artikel van Micha Kat van 11 juli 2009 of 12 juli 2009, over een vermeende buitenechtelijke dochter van prinses Juliana, een onderwerp waar Kat op 30 april 2009 ook al over schreef.

De andere reageerder, en in mijn herinnering inderdaad ook ik, had gereageerd op een ogenschijnlijk onmogelijke datum. Verderop in de site Historisch Onderzoek (waarnaar Kat in zijn artikelen verwees) was dit al rechtgezet, dus we hadden te vroeg gereageerd en niet goed gelezen.

Ik antwoordde op 12 juli 2009 om 21:02B per e-mail als volgt:


Subject: Re: Klokkenluideronline Contact Formulier Marie Claire, de 1e dochter van Juliana

[Aanhaling van zijn bericht hier geschrapt; RH]

Ik had het later bij verder lezen inderdaad ook gezien.

Leuk dat je reageert trouwens. Zijn we toch nog een beetje on speaking terms.


Toelichting tijdzone PDT:

PDT betekent Pacific Daylight saving Time. Het is de zomertijd van Californië of een andere plek in het westen van de Verenigde Staten, de vermoedelijke vestigingsplaats van de provider van het e-mailadres die de afzender gebruikte. Of in elk geval is het de tijdzone waarop hun computers staan afgesteld.

In de winter is het daar 8 uur vroeger dan in Greenwich, in de zomer 7 uur. Het tijdverschil met Nederland is dus 9 uur.