Niet meer stilhouden?

Dit is een e-mail van mij, Ruud Harmsen aan alle Kamerleden, verzonden op om 15.40 uur.

Subject: Niet meer stilhouden?

http://www.tctubantia.nl/regio/twente/4384999/MSTbestuur-wil-onderste-steen-boven.ece
===
Maar zwijgen is niet Kingma's sterkste kant. Hij predikt - altijd - openheid. De MST-topman is gisteren dus ontploft, toen uitgerekend oud-bestuurder Tom Zijlstra in deze krant de vuile was over de arts naar buiten bracht. Hij heeft per direct een extern onderzoek gelast naar wat er precies is gebeurd in het MST. Hij vindt het helemaal fout dat destijds de wantoestand in stilte is opgelost. "Simpel: dit had nooit mogen gebeuren. Ik weet niet of ik aangifte had gedaan, maar ik had het zeker niet stilgehouden. De onderste steen moet boven."

Hij is woedend op Zijlstra. Cynisch: "Het is erg stoer van Zijlstra om nu van van het ene medium naar het andere te rennen. Maar het is een laffe actie om snel even zijn straatje schoon te vegen. Hij is er verantwoordelijk voor dat de zaak is stilgehouden.
/===

Gaan we het nog meemaken, denkt u, dat in de affaire Joris Demmink ook eens een politicus het stilzwijgen durft te doorbreken, en de zaak eindelijk eens aanpakt? Een minister? Een staatssecretaris misschien? (Mevr. Albayrak is in Turkije overal van op de hoogte gebracht, maar doet niets.)

Misschien wordt het zelfs een Kamerlid dat integriteit boven loyaliteit aan de doofpotpartijlijnen laat gaan?

--
Ruud Harmsen, http://rudhar.com