Ferme taal, maar actie ho maar, dat is de SP!

Dit is een e-mail van mij, Ruud Harmsen aan Krista van Velzen (SP), met kopie conform aan Jan de Wit (SP), Jan Marijnissen (SP), Agnes Kant (SP), en ook kopie conform diverse andere Kamerleden. Het verzendtijdstip was om 22.52 uur.

Subject: Ferme taal, maar actie ho maar, dat is de SP!

Betreft: http://www.klokkenluideronline.is/artikel/1452/om-behandelt-ook-3e-demmink-aangifte-niet.html

Geachte mevrouw Van Velzen,

U wilde genoemde aangifte toch "eens even afwachten"? Heeft dat nu dan nog steeds niet lang genoeg geduurd? De aangifte dateert van 27 oktober 2008, dat is morgen op de kop af drie maanden geleden. En het OM traineert de boel alleen maar. Niet zo vreemd, want de verdachte is hun eigen baas. Over belangenverstrengeling gesproken!

Het lijkt me nu dus zo langzamerhand wel tijd om eens in actie te komen, zoals u, mevrouw van Velzen, in 2007 (!) al op tv aankondigde:
http://www.youtube.com/v/26h4TLmpe0A

Of mag dat niet van Jan "hoeder van de rechtsstaat" de Wit?

Micha Kat noemde de SP eens smalend "Samen Pedofiel". Ik vind en vond dat onbeschoft en ik distantieer me daar met klem van. Maar toch sta ik niet verbaasd dat mensen als Micha Kat, die veel minder genuanceerd en terughoudend zijn dan ik, tot zulke botte uitspraken komen. De actieloze en blijvend afwachtende houding van de Socialistische Partij werkt dat natuurlijk wel in de hand.

PS. Ik wees eerder op
http://tinyurl.com/d89gwa
http://tinyurl.com/cw98l6
http://tinyurl.com/cpyc24

Kennelijk vindt de SP dat helemaal niet belangrijk? Ik ontving althans geen enkele reactie en nam ook in de Kamer geen enkele activiteit op dit punt waar.

Regeringsfunctionarissen mogen gewoon met bedreiging en omkoping de publieke omroepen onder druk zetten om hun eigen strafbare gedrag uit de publiciteit te houden? Klassenjustitie en machtsmisbruik met de hartelijke en jarenlange steun van de Socialistische Partij. U staat er weer mooi op. De geschiedenis zal over u en uw collega-parlementariƫrs oordelen, en ik vrees dat dat oordeel niet mals zal zijn. U stond er met open ogen bij en u liet het willens en wetens gebeuren. Het staat genoteerd in de archieven.

Met misschien wel niet meer zo vriendelijk, maar boze en verbijsterde groeten, teken ik,

--
Ruud Harmsen, http://rudhar.com