Ik twitter® al weer een tijd!

Ook!

Een van mijn vorige stukjes ontstond n.a.v. kritiek die tot mij kwam via Twitter®. Ik was het even vergeten maar nu weet ik het weer: een vorige keer was dat ook al zo. Ik schreef er toen dit over.

De kritiek kwam toen van mijn allereerste Twitter®-volger ooit, Carola Janssen. Inmiddels zit ik al over de 160, maar daar zitten wat commerciĆ«le, niet-persoonlijke tussen. Misschien moet ik eens gaan wieden.

Op gang

Vermoedelijk pas vanaf dat moment, in maart 2011, ben ik actief gaan twitteren, hoewel ik volgens een aantekening al vanaf 7 augustus van het jaar daarvoor een account heb.

Ik ben nu ruim 800 tweets® verder. Wanneer ik precies begonnen ben, is lastig na te gaan. Je eigen tweets® schijn je alleen te kunnen bekijken door ALLE tweets® integraal op je scherm te laten verschijnen en dan vele minuten lang omlaag te blijven scrollen. Ondoenlijk omdat het veel te traag gaat. Dit is een van de dingen waarin ik Twitter® technisch onhandig in elkaar vind zitten.

Verbanden

Anders dan ik in maart dit jaar nog dacht is het wel mogelijk bij een tweet te zien op welke tweet(s) het een reactie is. Daarvoor zit namelijk rechts in het bericht een uitklappijltje. Het werkt lang niet altijd goed, maar meestal wel.


Twitter® en tweet® zijn gedeponeerde Europese handelsmerken van Twitter, Inc., San Francisco, VS.

Twitter® and tweet® are registered European trademarks owned by Twitter, Inc., San Francisco, USA.