Complotdiscipel

Dit is een e-mail van mij, Ruud Harmsen aan Micha Kat, verzonden op om 22:23B.


Subject: Complotdiscipel

http://www.klokkenluideronline.is/artikel/2165/swine-flu-full-scale-media-war.html

===
probeert De Telegraaf [...] Rover neer te zetten als een ‘discipel van sinisterie
[sic; RH, 19-10-2010; fout in mijn e-mail, niet in het artikel] complottheorieen‘
/===

Dat IS ze toch ook gewoon? Feitelijk! Goed, jij gelooft in diezelfde complottheorieën, dat is ieders goed recht. Maar dat maakt ze niet tot iets anders dan ze zijn, namelijk complottheorieën.

Kwestie van logica en de dingen bij de naam noemen.

===
ziet de V-lobby nu een nieuwe en nog veel grotere nederlaag dreigen en dat maakt ze woest en wanhopig van paniek!
/===

Je schuimbekt weer van woede, maar je ziet ondertussen de simpele feiten over het hoofd. Nog gisteren was in het nieuws (duurt misschien even voor het jouw vooruitgeschoven post bereikt) dat de gegevens van buiten Nederland laten zien dat de Mexicaanse griep niet gevaarlijker is dan de jaarlijkse gewone griep. Men heeft daarom recent besloten de ziekte ook zo te behandelen: alleen risicogroepen (hoogbejaarden, zwangeren, mensen die al andere ziektes hebben; kans op complicaties) krijgen Tamiflu. Maar de rest wordt niet eens meer speciaal geregistreerd, men krijgt het advies gewoon uit te zieken en niet te bellen, het gaat vanzelf over.

Over massale vaccinatie (laat staan verplicht!) heeft hier in NL al helemaal niemand het. Je ziet gewoon spoken. Er is niks aan de hand maar je wilt dat niet zien omdat het niet strookt met je vooropgestelde vastgeroeste achterdochtige wereldbeeld.

Er is helemaal geen hype en geen paniek hier, alleen in jouw waangedachten vanuit het verre Laos of waar je ook zit.

===
De hysterische en totaal on-beargumenteerde stukken uit De Telegraaf [...]
/===

Wil je serieus de stelling verdedigen dat jouw eigen stukken dan niet hysterisch zijn? En dat jij wel echte argumenten hebt? Dan heb je toch echt een bord voor je kop, het spijt me dat ik het zeggen moet, maar dat is de harde waarheid.
En dat is natuurlijk ook de reden waarom -- behoudens een paar warhoofden en verdoolde reageerders op je site -- niemand je inmiddels meer serieus neemt. Alleen ik, ik sta nog steeds open voor de mogelijkheid dat je ondanks al je kolder toch op sommige punten ten dele gelijk hebt -- bijvoorbeeld wat Demmink betreft.

Maar nogmaals, het zomaar, totaal zonder grond, beweren dat vaccinatieplannen het uitroeien van de wereldbevolking beogen -- dat vindt je, helemaal serieus, NIET hysterisch???

Merkwaardig.