Over Tony Blair

Dit is een e-mail van mij, Ruud Harmsen aan Micha Kat, verzonden op om 19:35B.


Subject: Over Tony Blair, nu over 'president van Europa'

http://www.klokkenluideronline.is/artikel/2038/nwo-psycho-tony-blair-offert-vrouw.html

===
Vandaag hebben de Blairs bekend laten maken dat Cherie waarschijnlijk lijdt aan het Mexicaanse virus. Het lijkt nauwelijks toevallig dat deze geste min of meer gelijktijdig valt met de definitieve kandidaatstelling van Blair voor het ‘presidentschap van Europa’. Blair krijgt deze NWO-toppositie die bijna at par staat met het presidentschap van de VS natuurlijk alleen nu hij bereid is dit groteske offer te brengen aan de NWO-depopulatie en eugenetica-mafia. Is deze move bedacht door de PR-adviseurs van big farma om het volk eens te meer angst en injectienaalden aan te jagen? Reeds eerder kwam aan het licht dat de krant The Times vaccin-kritische comments weghaalt van de website. Engeland wordt een vaccinatie-battleground!
/===

Maar, een vaccin helpt toch helemaal toch niet als je de ziekte al hebt? Vaccins moeten de uitbraak voorkomen, niet patiënten genezen. En de vaccins komen toch pas in augustus op z'n vroegst beschikbaar? ALS die vaccins dan vergiftigd en dodelijk zullen zijn, dan treft dat lot juist Cherie Blair toch niet? Want tegen die tijd is zij allang weer beter. Of dood als de ziekte zelf dodelijk is. Maar met die vaccins heeft het in elk geval niks te maken. Hoezo "offert" Blair dan zijn vrouw?

Of is Tamiflu ook vergiftigd in de ogen van de complotgelovers? Maar dat middel is toch al aan een heleboel mensen toegediend? Zijn die allemaal dood gegaan?

Waar is de logica te zoeken in dit verhaal???

Of is de redenering gewoon "het is een complottheorie", DUS dan moet het wel waar zijn?