Verbonden

Wat ook weer?

Veel lezers zullen het vergeten zijn (recentste was 5 januari dit jaar) of toch al nooit geweten hebben: deze serie gaat over mensen die ik verwarde met een ander of wier gezicht of ander kenmerk me deed denken aan iemand anders, die dan na onderzoek toch duidelijk niet dezelfde blijkt.

Hoofd- en zijlijnen

Zo ook op 16 november jl. in de serie Overspel van de VARA: een acteur die een beetje net zo’n hoofd heeft als iemand die in musicals speelt. Diezelfde acteur was een paar dagen daarvoor ook in zo’n overlevingseilandenspelprogramma.

Zijtak: een collega van hem bij de politie (nu weer in Overspel bedoel ik) lijkt die actrice te zijn die ooit Tanja Nijmeijer speelde, en die ik ook in een aflevering van simipipl genoemd heb. Gevonden op 17 november: dat is Sophie van Winden en niet Daphne Bunskoek. Eerstgenoemde speelt inderdaad in de serie Overspel mee.

Die andere acteur (waar dit artikel in wezen over gaat) heet dus Kees Boot en het spelprogramma is Expeditie Robinson.

Gisteren merkte ik weer een dwarsverbinding op: een presentator daarvan is ook al eens in mijn serie genoemd: Dennis Weening.

Kleine wereld

Als je maar lang genoeg doorassocieert, is uiteindelijk alles met alles en ieder met ieder verbonden.

Ter zake

Maar wie is nou die andere man, die ik op Kees Boot vind lijken? Ik dacht iets met Neeff, maar Louis Neefs is veel ouder en leeft al niet meer. Tony Neef is wel actief in de musicalwereld (waar ik overigens zelf geen affiniteit mee heb, behalve dat er achteraf gezien in The Sound of Music (film gezien in 1967? of iets later) wel een paar mooie liedjes zaten), maar is niet degeen die ik bedoel.

Jon van Eerd, die is het wel. Kijk maar.


Copyright © 2013 R. Harmsen, alle rechten voorbehouden, all rights reserved.

Kleuren: Neutraal Raar Geen voorkeur Pagina opnieuw laden