Joris Linssen doet niet alles

(Idee 18 september, uitwerking )

Joris Linssen doet best veel. Iets muzikaals Mexicaans, met de groep Caramba, maar hij presenteert ook tv-programma’s, bijvoorbeeld Hello Goodbye, waarin hij op Schiphol afhalers interviewt.

Een tijd lang heb ik gedacht dat hij ook de Nederlandse editie van het programma So You Think You Can Dance presenteert. Maar geleidelijk drong het tot me door dat dat toch iemand anders was. Ik weet nog steeds zijn naam niet, die ga ik straks nakijken.

Op 18 september 2011 was ik er al wel vast van overtuigd dat het om twee verschillende personen ging. Die avond waren ze allebei te zien. Op verschillende zenders uiteraard (publieke versus commerciële omroep) en waarschijnlijk ook op verschillende tijdstippen, maar dat weet ik niet meer.

Ik maakte die avond de aantekening die ik vandaag uitwerk. Die andere presentator blijkt Dennis Weening te zijn. Heel iemand anders dus, 11 jaar leeftijdsverschil ook.

Joris Linssen presenteert dus toch niet alle programma’s op de Nederlandse televisie. Gelukkig maar, er moeten ook anderen aan bod kunnen komen.