Voor de goede orde

Eerder, nu, en dan

Hier wees ik erop dat Peter Breedveld ontkende op eigen blog onder aliassen gereageerd te hebben. En hier op het feit dat hij het elders toegaf: “guilty as charged”.

Dankzij het recente artikel Lachen met Peter Breedveld op de site Opinieleiders.nl kwam ik erachter dat er nog een plek is waar hij het ontkent, namelijk Dysfunctiona van 13 december 2008.

Omdat Peter Breedveld naar eigen zeggen stopt met Frontaalnaakt, en je dus maar niet weet of het archief wel tot in lengte van dagen openbaar toegankelijk blijft, leek het me dienstig de betreffende passage vrij uitgebreid te citeren. Mijn site blijft volgens planning namelijk nog wél een paar honderd jaar online.

Citaat

Komt-ie:

Elke gelegenheid nemen deze totaal geobsedeerde rukkers te baat om te papegaaien over de sockpuppets‘ waarmee Hassnae en ik onder onze eigen stukken zouden reageren. Het Wikipedia-artikel over Frontaal Naakt wordt door de gnomen constant bezoedeld met opzettelijke leugens van een ontzettend gênant, kinderachtig allooi.

Dit alles met maar één doel: kapotmaken, alles van binnenuit vermolmen als een termietenleger. Overal laten ze de stank van verrotting achter.

Dat verhaal over die sockpuppets is totale bullshit, in de wereld geholpen door Edgar van Oostrum omdat hij geen gelijk kreeg in een discussie waarin hij zich rigide en weinig empathisch opstelde. Tot diep in de nacht zat-ie met hete tranen van verontwaardiging zijn Heilige Gelijk op Frontaal Naakt door te drammen, steeds weer met veel tamtam afscheid nemend en weer terugkerend voor nog meer verongelijkt gedram. Dan ben je echt een zielige rukker.

Van Oostrum is een verwerpelijk sujet dat zich allieert met andere verwerpelijke sujetten, [...]

Waarvan akte

Waarvan akte.