Jammer, nu niet

Dit dus

Te gast was een vrouw die een boek had geschreven, als ik het goed begrijp. Het boek gaat over haar vader. In het boek staat kritiek op die vader, o.a. omdat hij zijn gezin in de steek had gelaten, maar hij had ook z'n goeie kanten.

Alles bij elkaar was het toch een boeiende, fascinerende en belangwekkende man.

Tja

Wie? Geen idee. Ik viel gisteravond ongeveer een kwartier voor het einde in de uitzending. Niet één keer werd een naam genoemd dat mij is opgevallen, niet van die dochter, niet van de vader, niet de titel van het boek.

Ik ga niet googelen en het boek zal ik niet lezen, hoe interessant het waarschijnlijk ook is. Want ik weet niet welk boek het is.

Wel erg jammer, omdat juist zij in haar andere programma, als vrijwel enige op de Nederlandse radio, het consequent wel goed doet. Waarom dan in dit niet?

Is het ook

Vindt u dit een beetje een nogal vaag stukje? Dat is het ook. U moet zelf maar bij elkaar gaan googelen waar ik het over heb en waar het allemaal op slaat. Ik kan het de lezer toch niet te makkelijk gaan maken, het is hier geen kindertuin. Doei!

Nou nee, dat gaat me toch te ver, zo zit ik niet in elkaar. Hier wat stille hints:  1 ,  2 ,  b ,  c .

Niet omdraaien

Te veel is ook niet goed. Dus niet een week lang elk uur een programma aankondigen dat dan steeds maar weer nog steeds niet komt. Dat doen ze soms op de tv. Dat is ook irritant. Doseren, daar komt het op aan.


Uren later

…toch gegoogeld. Aurelia van Maalen heet ze. Mij geheel onbekend. “Dag, ik ga vrijheid halen”.

Kleuren: Neutraal Raar Geen voorkeur Pagina opnieuw laden